Microsoft Office Master

““keep it simple” (and that’s not easy)

Carlo van der Zon, Microsoft Office Master en werkzaam in IT sinds de opkomst van de pc en de bijbehorende software, van Lotus 1-2-3 en dBase tot de huidige Microsoft Office 365 en Azure-mogelijkheden. Als trainer en ontwikkelaar is zijn motto “houd het simpel” (en dat is niet eenvoudig). Dit zorgt voor de meest succesvolle trainings- of ontwikkelingsprocessen.


Al meer dan 20 jaar bieden wij Microsoft Training

Voor verschillende grote en kleine bedrijven: geef uzelf of uw team een ​​trainingsdag. Een veelgehoorde uitspraak is: “Dat hadden we jaren geleden moeten doen …”

We baseren onze training op wat u of uw team nodig heeft en niet op welke opties de software te bieden heeft.

Van 1 op 1 maatwerk tot trainingscursussen voor 100 deelnemers, we hebben alle middelen en ervaring om een ​​succesvol project met u te realiseren.


Kennis, expertise en interesse

Veel bedrijven hebben al de juiste software. Maar niet de kennis en vaardigheden om te extraheren wat er in de software zit. Op dat moment komt het enthousiasme van Carlo van der Zon binnen. Als IT-expert en eigenaar van Access IT puzzelt hij al meer dan twintig jaar software om IT-oplossingen te bedenken en te bouwen of aan te passen voor bedrijven. Zijn passie is software. Hij deelt die passie en programma-kennis ook tijdens de training. Het resultaat: enthousiaste mensen en succesvol opererende bedrijven als klanten. Tip: vraag Carlo naar zijn favoriete snelkoppelingen in de Office-programma’s