“Garbage in, what out?”

Software ontwikkeling draait om kwaliteit; gebruik de juiste tools en de beste resources die u kunt vinden, onderzoek de processen die worden ontworpen en stel een duidelijke definitie op voor het kernproces. Elk ander proces, iedere uitzondering zal beginnen en eindigen met op dit kernproces; dit is de enige manier om een agile proces te implementeren.

Met betrekking tot de software ontwikkeling van toepassingen ik presenteren u met diepgaande kennis van:

  • Architectuur van het applicatielandschap, het aansluiten van verschillende databronnen (applicaties) het waarborgen van kwaliteit van de gegevens.
  • Project- en programmamanagement, het managen van een team van ontwikkelaars, testers en analisten.
  • Het ontwerpen van software, op basis van business analyse.

SAFDASDADAS

access - 144

Microsoft Access

Naast grootschalige project ben ik een grote fan van Microsoft Access. Microsoft Access is Rapid Application Development tool met een eigen database en een grafische gebruikersinterface, waardoor minder ervaren gebruikers een gebruikersinterface en rapportages kunnen bouwen en tegelijkertijd de gegevensintegriteit kunnen waarborgen. Sinds 1995 bouw ik gestructureerde Microsoft Access oplossingen. Voor kritischer implementaties kan Microsoft Access ook worden gebruikt in combinatie met Microsoft SQL Server.